home weeknieuws winkels recepten weeknieuws over estafette links estafette

Estafette Delft


Contactgegevens:

Papsouwselaan 7-13
2624 AE Delft

tel: 015-2611030

email: delft@odin.nl

Bedrijfsleider:

Arnout Bijlard


 

Openingstijden:

Ma t/m vr     08.30 - 19.00
Zaterdag      08.30 - 18.00

 


 

Activiteiten:

24 maart - Proeverij vlees Hoeve Biesland

Vrijdag 24 maart kunt u van 10-16 uur in onze winkel proeven van een stukje vlees. Bovendien krijgt u op deze dag 10% korting op deze diepvries producten van Hoeve Biesland. 

Hoeve Biesland is een biodynamische boerderij, gelegen in de Bieslandse polder te Delfgauw. Alles op de al meer dan 100 jaar oude boerderij speelt een rol in de gesloten kringloop: het land, de omgeving en de dieren. Op de boerderij wonen 160 melkkoeien, 140 jongvee en 2 stieren van het ras Fleckvieh. De slagerij waar het biodynamisch vlees wordt verwerkt staat naast de boerderij. Het wordt direct na de slacht ingevroren.


 

Boodschappen doen met ledenvoordeel:

Leden van Coöperatie Odin kunnen bij Estafette de biologische eetwinkel van Delft biologisch boodschappen doen met het ledenvoordeel. Bij alle producten in de winkel zijn twee prijzen zichtbaar: de normale prijs en een tweede, lagere prijs, voor leden.

Wie lid wordt van Coöperatie Odin en een maandelijkse bijdrage doet in de basiskosten van de winkel, rekent bij de kassa de ledenprijzen af. Dit is zo berekend dat iedereen die voor ca. 25 euro aan boodschappen per week doet, al voordeel heeft. Hoe meer boodschappen, hoe groter het voordeel.

Nieuwsgierig hoe het werkt? Kijk dan hier!